food & drinks expo-show

30 mai 2019, World Trade Plaza București

ÎNSCRIE-TE ACUM!
 
 
 
 

Ediția 2019

Trends HRB invită proprietarii, managerii de restaurante și cafenele, bucătarii și barmanii, dar și furnizorii acestora la a 3-a ediție a Taste Ambassadors, un food & drink expo-show dedicat oamenilor dornici să fie informați de noile gusturi și tendințe gastronomice.

Taste Ambassadors 2019 este un eveniment de o zi, dedicat profesioniștilor din industria ospitalității interesați de cele mai noi tendințe din domeniu.

Evenimentul a fost conceput astfel încât să le ofere participanților, în același spațiu, oportunități de networking, posibilitatea de a interacționa cu furnizorii prezenți în cadrul expo-show-ului și de a asista la demonstrațiile interactive ale chefilor care se vor desfășura pe scena principală, având și ocazia de a degusta preparatele gătite de aceștia.

Taste Ambassadors 2019 include:

powered by TrendsHRB

Nu rata Taste Ambassadors

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Demo & Speakeri

Taste Ambassadors, ediția a 3-a, se va desfășura joi, 30 mai 2019, la World Trade Plaza București. Programul special gândit va oferi publicului profesionist demonstrații ale unor chefi recunoscuți în domeniu și multe informații ce vizează exclusiv industria ospitalității în cadrul expoziției de produse alimentare și băuturi.

Samuel Le Torriellec
Executive chef - L'Atelier Relais & Chateaux

O figură binecunoscută deja în peisajul gastronomic autohton, Sam a venit în România acum circa un deceniu, iar de câțiva ani conduce bucătăria restaurantului L'Atelier din cadrul Epoque Hotel Relais & Chateaux, unul dintre cele mai bine cotate boutique hoteluri locale. Pe lângă feluri clasice ale bucătăriei franceze și o listă extravagantă de deserturi, Sam propune în meniurile sale și specialități specifice gastronomiei românești, reinterpretate în stil propriu, precum și creatii sezoniere noi, inspirate din ingredientele proaspete, specifice fiecărui anotimp.

Jakob Hausmann
Master in Culinary Art

Chef și proprietar al restaurantului Mica Elveție din Centrul Vechi, Jakob Hausmann este unul dintre cei mai longevivi bucătari de top din România. A ajuns prima oară în țara noastră la începutul anilor '90, iar la a doua vizită s-a hotărât să-și deschidă un restaurant cu specific elvețian. A gătit, de-a lungul anilor, pentru celebrități internaționale, dar și pentru ambasadori sau personalități politice locale. Adept al unui stil culinar simplu, bazat pe ingrediente de calitate și produse de sezon, Jakob Hausmann oferă consultanță culinară pentru companii de renume specializate în horeca.

Cătălin Petrescu
Executive chef – Nuba și Argentine Steak & Sushi

Și-a descoperit pasiunea pentru bucătăria asiatică în… Norvegia, țara în care a plecat să lucreze în 2004 și unde a stat până în 2010. Acolo a avut ocazia să lucreze într-un restaurant foarte bine cotat, al cărui specific era bucătăria asiatică și sushi, exectuată într-o manieră modernă, la nivel de creativitate și ingrediente. Toate acestea l-au determinat să se specializeze și să practice exclusv bucătărie asiatică contemporană.

Thomas Huit
Pastry chef - ARC Bakery și Loft

Deși tânăr, are o experiență de circa 13 ani în domeniul horeca, fiind specializat în arta patiseriei tradiționale franceze. A descoperit secretele patiseriei moderne în perioada în care a lucrat în una dintre cele mai mari companii de servicii de catering din lume, Dalloyou, unde și-a însușit noi tehnici de armonizare a gusturilor și de stilizare a produselor de patiserie-cofetărie. A continuat să se specializeze, obținând diploma BTM Patisserie, apoi a lucrat ca Pastry chef în mai multe restaurante și hoteluri din Paris. A ajuns în România în 2014, din dorinta de a cunoaște alte țări, alte obiceiuri și a rămas, întemeindu-și o familie aici.

Mădălina Sánta
Chef

A absolvit o facultate de comunicare și relații publice și a lucrat circa șapte ani în publicitate. Drumul său profesional s-a schimbat radical odată cu decizia de a se dedica gastronomiei. După o încercare eșuată de a se specializa în țară, a plecat să studieze în Franța, la Institutul Paul Bocuse. Este pasionată de chimia din spatele preparatelor, de înțelegerea fiecărei transformări prin care trec ingredientele în timpul gătirii. A colaborat, pentru realizarea meniurilor, cu mai multe restaurante din București și din zona Transilvaniei.

Alex Petricean
Head chef - NOUA, bucătărie românească

Unul dintre cei mai promițători tineri bucătari români, Alex și-a definit propriul stil în urma experienței câștigate lucrând în unele dintre cele mai renumite restaurante din lume, precum Central sau Noma. A revenit în România pe poziția de Head Chef al restaurantului Maize - farm to table, postură în care a obținut distincția de cel mai bun bucătar al anului 2018 în prima ediție locală a ghidului gastronomic Gault & Millau. Anul acesta și-a deschis propriul restarant, NOUA - bucătărie românească, unde își propune să aducă în atenția internațională gastronomia românească, dar și profunzimea experienței culinare pe care o poate avea cineva pe teritoriul României.

Nico Lontras
Chef & consultant - Rare Food Services

A învățat să gătească în Irlanda, ajungând să fie unul dintre cei mai reputați bucătari români din afara țării. A preferat însă să se întoarcă în România, dorindu-și să schimbe modul în care este privită bucătăria locală, fiind printre primii bucătari români care au promovat ideea reinterpretării gastronomiei românești. Ocupat în prezent cu nenumărate proiecte de consultanță, dar și cu producția artizanală prin intermediul companiei Rare Foods Services, Nico Lontras este hotărât să continue să se dedice redescoperirii bucătăriei românești.

Ștefan Popescu
Chef - Horeca School

Și-a început cariera ca bucătar la JW Marriott, încă de când acest hotel s-a deschis, apoi a decis să plece în Anglia, țară unde și-a descoperit marea pasiune pentru gastronomie, lucrând cu meniuri internaționale și având libertatea de a experimenta rețete din toate colțurile lumii. În 2006 a revenit în țară și a lucrat ca sous chef și apoi executive chef în cadrul Hotelului Novotel, iar în 2014 a ajuns să ocupe aceeași poziție la Hotelul Pullman. Și-a completat experiența cu o specializare și în patiserie-cofetărie la prestigiosul Institut Paul Bocuse din Franţa, iar în prezent, Ștefan deține o firmă de consultanță și este trainer la Horeca School.

Sidia Sissoko
Chef

Nu pierde demonstrațiile chefilor de renume!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Ediții anterioare

Taste Ambassadors a fost conceput astfel incat sa le ofere participantilor, in acelasi spatiu, oportunitati de networking, posibilitatea de a interactiona cu furnizorii prezenti în cadrul expo-show-ului si de a asista la demonstratiile interactive ale chefilor, desfasurate pe scena din centrul salii, avand si ocazia de a degusta preparatele gatite de acestia.

Nu vrei să ratezi acest eveniment!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Parteneri & Expozanți

Dr. Oetker Professional
Albalact Horeca Top
Selgros Cash & Carry
AQUA Carpatica
Kronenbourg
Macromex Horeca

Parteneri media

Rappel des Titres
Vinul.ro
VIP Style
Gastro Art

food & drinks expo-show

Nu rata Taste Ambassadors 2019

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Contact